Afscheid Gabriël van den Brink

Prof. dr. Gabriël van den Brink neemt 27 november aanstaande afscheid als hoogleraar maatschappelijke bestuurskunde aan Tilburg University. Gabriël wil dit bijzondere moment niet vieren zonder de aanwezigheid van degenen met wie hij zich gedurende zijn academische loopbaan verbonden voelde. Daar mogen alumni van de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur zeker niet bij ontbreken.

Van 13.00 tot 15.30 vindt er een symposium plaats in het Dante gebouw (Tilburg University), met als titel ‘Hoe wij beter over kennis kunnen nadenken’. Aansluitend volgt een afscheidsrede in de Aula met als afsluiting een receptie. In de avond is er vanaf 21.00 uur feest bij Villa De Vier Jaargetijden in Tilburg. Hier treffen jullie meer informatie over het programma.

Vanwege de beperkte capaciteit van de locatie dien je vóór 13 november a.s. te laten weten of je aanwezig zult zijn. Dit doe je door een e-mail te sturen naar: afscheidsfeestgabriel@gmail.com.
 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.