Geslaagde NOSO borrel + nieuwsbrief

NOSO kijkt terug op een goed bezochte borrel in Den Haag. Voorafgaand  aan de borrel vond een interessant gesprek plaats met tweede kamerleden (en alumni) Bente Becker (VVD) en Rens Ramaekers (D66). Tijdens dit gesprek ging het onder meer over hun drijfveren en ambities om de politiek in te gaan en werden de verwonderingen over de eerste weken met ons gedeeld. Na dit interessante gesprek was er een geslaagde borrel op het plein waarin er volop gelegenheid was om bij te praten met oud-studiegenoten uit verschillende lichtingen.

IMG_0167

Daarnaast is onze nieuwsbrief weer verschenen. Hierin onder meer een uitnodiging voor het TSPB eindfeest, vrijdag 16 juni vanaf 20.00 bij Café de Slijterij (Heuvel 42) in Tilburg.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.