Info

Non Ostento Sed Ostendo (NOSO) betekent vrij vertaald zoveel als ‘wij blaten niet, wij leggen het uit’. De alumnivereniging voor bestuurskundigen is in 2001 ontstaan vanuit het eigenwijze karakter dat bestuurskundigen zichzelf toedichten, de kleinschaligheid van de opleiding en de behoefte aan een gerichter gevormd netwerk. Ook toen bestuurskunde in Tilburg nog een meer juridisch karakter had, vormde de opleiding al een eigen ‘dorp’.

De naam mag dan gepaard gaan met een knipoog, voor de ambities van NOSO geldt dat zeker niet! NOSO biedt activiteiten aan die het Tilburgse bestuurskunde netwerk onderhouden en zorgt ervoor dat alumni behalve van elkaar ook op de hoogte blijven van de Tilburgse bestuurskunde ontwikkelingen.

Op deze website houden wij jullie op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende activiteiten. Daarnaast is Noso actief op Linkedin, waar de lijntjes kort zijn, leden makkelijk vragen kunnen stellen en met elkaar in discussie kunnen gaan.

Lid worden is eenvoudig en kost 7,50 euro per jaar. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap. Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen via noso@uvt.nl.

Het wijzigen van je contactgegevens kan hier.

Met bestuurskundige groet,

Het NOSO bestuur,

Janine Mulder- voorzitter
Geert Mennen- secretaris
Remco Smulders- penningmeester